BEZORGSERVICE

Bezorgen is bij Het Catharinahuis een gratis service. De bezorgservice is in principe bedoeld voor cliënten die slecht ter been zijn of door ziekte de zorg voor een ander de medicijnen niet op kunnen komen halen. Neem contact op met uw apotheek en informeer naar de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is: 023-5372363.

Uw medicijnen afhalen via de uitgifteautomaat. U kunt uw medicijnen 24 uur per dag, 7 dagen per week afhalen via onze uitgifteautomaat, geplaatst aan de voorzijde van apotheek Het Catharinahuis. 

 
Hoe werkt de uitgifteautomaat? Als uw medicijnen klaar staan dan krijgt u van ons een e-mail. In dit E-mailbericht staat een code van 8 cijfers. Deze code tikt u in op de display en vervolgens tikt u uw geboorte dag in. (bv 05 / december). Hierna opent u het deurtje en zal er een vakje opengaan waar achter uw medicatie staat. De medicijnen moeten binnen een paar dagen opgehaald worden, aangezien we beperkte ruimte hebben in de Servi-locker en er veel belangstelling is voor gebruik ervan. (mocht u “te laat” zijn plaatsen wij uw pakket weer terug in de apotheek).
 
Wilt u gebruik maken van deze automatenservice? Stuur dan een e-mail. Zo kunt u elke dag van de week, op elk gewenst uur uw medicijnen afhalen, via de automaat. Mocht u gebruik willen maken van deze service, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: apotheek@catharinahuis.nl. We hebben dan ook meteen uw e-mailadres om te gebruiken. Vergeet niet uw naam en geboortedatum erbij te vermelden. 

Automatische incasso. Als er iets betaald moet worden vragen wij u akkoord te gaan met automatische incasso. Uit veiligheidsoverwegingen laten wij onze bezorgers niet met geld de weg op gaan.

Bezorging Spaarndam. In Spaarndam bezorgen wij aan het einde van de middag (tussen 17 en 18). In Haarlem bezorgen wij dagelijks tussen 14 en 18 uur. In het algemeen geldt dat aangevraagde hulpmiddelen en herhaalmedicatie de volgende werkdag wordt bezorgd.

Spoedmedicatie (zoals acute pijnstillers/ antibiotica) wordt dezelfde dag bezorgd.