CONTACT:
TEL: 023-5372363 FAX: 023-5491738
 

CATHARINAHUIS

WIE ZIJN WIJ

Het Catharina huis - Apotheek Haarlem

Al weer bijna 10 jaar zijn wij uw apotheek en huisartsencombinatie in het voormalig nonnenklooster Catharinahuis. Velen herinneren zich nog het Catharinahuis van vroeger, als schooltje bij de zusters. In 2003 hebben de laatste nonnen het Catharinahuis verlaten en het pand aan de huisartsen Wassenberg, Lems, Sernee, Elbers & van Soest en aan de Noorder apotheek en apotheek Krijnen overgedragen. Aan de buitenkant is het pand niet heel veel veranderd, maar van binnen zijn wij nu een modern gezondheidscentrum met huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een kinderpsychologe.

De apotheek is inmiddels 6 dagen in de week geopend, en heeft een team van 2 apothekers, 2 farmaceutisch consulenten, en 12 assistenten. 

op elk gebied proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn:

Als u vragen heeft over geneesmiddelen of zelfzorg: kom langs, bel of mail naar apotheek@catharinahuis.nl. We proberen u zo snel mogelijk en deskundig te helpen.
Op het gebied van herhaalreceptuur werken wij nauw samen met veel huisartsen in Haarlem Noord, via ons kunt u herhaalrecepten bij hen bestellen.
Voor vrijwel alle huisartsen verzorgen wij herhaalservice. Wij verzorgen uw herhaalrecept en u krijgt van ons bericht als het klaar is.
Heeft u met spoed iets nodig: wij proberen het dezelfde dag nog voor u te regelen, zonodig thuis bezorgd (in Haarlem Noord/ Spaarndam).  
Mocht het nodig zijn: wij beheersen uiteraard ook nog het oude apothekersvak en kunnen van alles bereiden: infusen, capsules, zetpillen, drankjes, creme's en klysma's.

wij zien u graag bij ons in de apotheek!

met vriendelijke groet, 

Apotheek het Catharinahuis
Rogier Gerritsen en Caroline Huiskamp, apothekers